Product was successfully added to your shopping cart.
02 320 33 30KONTAKTIRAJTE NAS
0item(s)

Vaša košarica je prazna

CELOLETNE PNEVMATIKE

Celoletne pnevmatike so pnevmatike za vse vremenske razmere. Imajo oznako M+S, zato po slovenskih predpisih veljajo kot zimske pnevmatike in se enakovredno merijo z zimskimi pnevmatikami.

KDAJ SE ODLOČITI ZA CELOLETNE PNEVMATIKE

Nakup celoletnih pnevmatik je namenjen tistim, ki želijo celo leto uporabljati le en komplet pnevmatik. Primerne so za tiste, ki vozijo v okolju, kjer temperatura redko pade pod -5 stopinj celzija (če so temperature nižje, je bolje kupiti zimske pnevmatike). Celoletne pnevmatike so idealna rešitev za tiste, ki nimate možnosti za hranjenje drugega kompleta pnevmatik.

CELOLETNA PNEVMATIKA MICHELIN CROSSCLIMATE MICHELIN

CrossClimate pnevmatika z izjemno zmogljivostjo poskrbi za varnost v vseh vremenskih razmerah. Pnevmatika ponuja prednosti letne pnevmatike pri zaviranju na mokrem cestišču, zaviranju na suhem cestišču, dolgi življenjski dobi in varčnosti z gorivom, hkrati pa ponuja prednosti zimske pnevmatike pri oprijemu in učinkovitosti zaviranja za voznike, ki občasno vozijo v hladnih in snežnih razmerah.

Prednosti pnevmatike Michelin Crossclimate: Zaviranje na suhem cestišču Opirjem na mokrem cestišču (z oceno A za zaviranje na mokrem cestišču) Oprijem na snegu Michelin Crossclimate je prva letna pnevmatika s pridobljenim certifikatom za zimske razmere (certificirana s 3PMSF za zmogljivost na snegu).

Celoletne pnevmatike